lunes, 5 de noviembre de 2007

El Che viu! A l'Amèrica llatina del segle XXI

Acte públic dimarts 6 de novembre, 19h, Cotxeres de Sants

Recentment s’han complert 40 anys de la mort del Che Guevara, un dels revolucionaris més importants del segle XX. L’exemple del Che ha inspirat milers de persones arreu del món en la seva lluita contra l’imperialisme i el capitalisme, i en defensa d’un socialisme democràtic i anti-burocràtic.

Avui dia, quan la flama de revolta s’estén de nou per Amèrica Llatina, a països com Veneçuela, Bolívia o Equador, recordar la figura del Che és útil també per a comprendre què està passant en aquest continent.

Per recordar el llegat revolucionari del Che i discutir de la situació contemporània a Amèrica Llatina, Revolta Global us invita a participar en aquest acte. Comptarem amb la presència de:

Michael Löwy, filòsof franco-brasiler especialista en Amèrica Llatina i en el Che, i un dels intel·lectuals marxistes més respectats de l’esquerra revolucionària actual. Acaba de publicar a França el llibre ‘Che Guevara, una flama que encara crema’.
Daniel Pereyra, periodista argentí, veterà militant i ex-guerriller, autor de nombrosos llibres i assaigs, entre els quals: ‘De Montacada a Chiapas. Historia de la lucha armada en América Latina’. A l’acte també intervindrà Esther Vivas, militant de Revolta Global.

Serà a les 19h a Cotxeres de Sants (Sala de Conferències) c/ de Sants 79 M Plaça de Sants L-1 i L-5.

No hay comentarios: